Gekookte achterham zonder zwoerd

Deze slagers achterham heeft een klein randje vet, een lekkere eerlijke specifieke hamsmaak. Het snijdrendement is zeer gunstig door de ronde persvorm. De ham wordt geleverd met snijspiegel.

Nummer: 2012

Gewicht: 4,5 kg

Beenham half

Dit is een variant op Postma's trots; niet gemaakt van een coburger, maar van een spierstuk met dikke lende. Qua uitstraling minder Bourgondisch, maar ideaal om te gebruiken voor broodjes beenham of als buffet ham (gesneden op schaal; een klein stukje overhouden als presentatie ham op de schaal)

Nummer: 2122

Gewicht: 3 kg

Gekookte achterham bovenbil

Dit is een perfect magere ham met heel veel smaak. Als basis kan het een perfecte plaats innemen als (magere) achterham, naast een schouderham en een boeren-, of beenham met een lekker randje.

Nummer: 2101

Gewicht: 4,5 kg

Ham vierkant

Een vierkante ham, die wel naar ham smaakt. Speciaal voor de slager, die wel de vierkante vorm nodig heeft , maar die geen (Belgische) waterballonnen kan of wil verkopen.

Nummer: 2125

Gewicht: 2 kg

Ambachtelijke beenham half rond

Deze kwaliteits beenham wordt nog met de legpekel methode vervaardigd. Hierdoor ontstaat een ongeƫvenaarde unieke smaak en gecombineerd met de vorm heeft het een heel gunstig snijdrendement. Wordt geleverd als halve ham; dus een super mooi ambachtelijk aanzicht!

Nummer: 2104 Gewicht: 3 kg

Schouderham halfrond

Doordat nog echt schouders worden gebruikt voor deze ham, maakt de karakteristieke schouderham smaak de basisvariaties van uw hamassortiment compleet. Naast de ronde vorm van de 'gewone' achterham, de Bourgondisch ogende beenham is de halfronde vorm van de schouderham ook nog eens duidelijk onderscheidend/ herkenbaar voor uw klant.

Nummer: 2201 Gewicht: 2 kg

2201 Schouderham halfrond

Ambachtelijke beenham zonder been

Postma's Trots! Sublieme smaak en ambachtelijke uitstraling! Doordat er minimaal toevoegingen en fosfaten zijn gebruikt, dient men wel voorzichtig met de ham om te gaan om plakbreuk te beperken. Typisch een ham voor de speciaalzaak die gaat voor lekkere kwaliteit en Bourgondisch onderscheid.

Nummer: 2105 Gewicht: 5 kg

Boerenschouderham (met snijspiegel)

Wie smaak en Bourgondisch nastreeft, komt met deze ham heel goed voor de dag; groot, karakteristiek van smaak en afgeleverd met snij vlak.

Nummer: ? Gewicht: 2 kg

Traiteurham

Een eerlijke en heerlijk ham met een goede uitstraling. Wordt door collega slagers heel vaak verkocht als zijnde boerenham of beenham.
Tip: Is perfect te gebruiken als grilham: marineren naar eigen fantasie en even lekker afgrillen!

Nummer: 2107 Gewicht: 4 kg